verisurevoice beveiliging wide
Bouwen / Beveiliging

“Aan alle inbrekers: verlaat nu het pand”

Inbrekers schrikken van weinig terug. Toch is er één ding dat een inbreker nooit wil horen, iemands stem. Met de Verisure Voice kunt u iemand met slechte bedoelingen op een veilige manier de deur wijzen.

Verisure Voice van Verisure - Securitas Direct is een innovatieve en intelligente beveiligingsoplossing. Wanneer u een ongewenste gast over de vloer krijgt, gaat er een alarm af. Het alarmsysteem brengt u hier onmiddellijk van op de hoogte. Ook de Verisure-veiligheidsagenten krijgen hem in beeld via draadloze camera’s. 

Tweewegscommunicatie

Het systeem staat doe dat de Verisure-experts meteen contact nemen met de inbreker. Ze kunnen hem vertellen dat hij gezien is en hem aanmanen weg te gaan. De boodschap dat hij op film vastgelegd is, krijgt de inbreker er als extra bij. De experts horen in hun meldkamer ook wat de inbreker zegt.

Verisure Voice doet meer dan enkel inbrekers buiten jagen. Via het systeem kunt u zelf ook de mensen van Verisure contacteren. Bijvoorbeeld bij een inbraak, een brand, een waterlek of zelfs wanneer iemand plotseling onwel wordt. Verisure werkt volledig onafhankelijk van het telefoonnetwerk voor de tweerichtingscommunicatie.