slider 2
Bouwen / Tips en advies

Win een duoticket voor Puur Beleven

Duurzaam leven betekent vandaag ook duurzaam bouwen en verbouwen. Steeds meer bouwers en verbouwers zijn zich bewust van het ecologisch aspect op onze omgeving en gaan daarom doelbewust op zoek. Dit jaar organiseren we dan ook terug, in samenwerking met de koepelorganisaties Pixii en VIBE een luik rond bio-ecologisch en energiezuinig bouwen en verbouwen op Puur Beleven

Win een duoticket

Heb je plannen voor een duurzame nieuwbouw of verbouwing? Dan moet je zeker op Puur Beleven een kijkje gaan nemen.  Geef ons kort jouw plannen mee via een mailtje naar onze redactie en maak zo kans op één van de 25 duotickets. Reageer voor dinsdag 25 september.
De winnaars krijgen een mailtje met een toegangscode bezorgd.

Gezond binnenklimaat

De bezoekers van Puur Beleven kunnen zich laten inspireren en informeren aan de hand van verscheidene lezingen en een heuse Adviescorner waar ze gratis neutraal advies van de Pixii en VIBE-experten kunnen krijgen over energiezuinig (ver)bouwen en bio-ecologische bouwmaterialen. 

Dit jaar leggen we de focus op gezond wonen met ondermeer topics als een gezond binnenklimaat door goede ventilatie, stralingsvrij bouwen of de meetbaarheid van woongezondheid. 

Een aantal eye-catchers op de beurs zijn “het ervaringshuisje” van Isoproc en de mobiele promotiewagen van Bas Bouwen. In het ervaringshuisje kunnen bezoekers de voordelen van een goed geïsoleerde woning zelf gaan ervaren terwijl je op de mobiele promotiewagen van Bas Bouwen het verschil tussen verschillende bio/ecologische bouwmaterialen kan ontdekken. 

Praktisch 

De beurs Puur Beleven vindt plaats op zaterdag 29 en zondag 30 september telkens van 10 tot 18 uur in Antwerp Expo.
Toegangsprijzen aan de kassa: 10 euro, in voorverkoop 8 euro (-16-jarigen gratis)