slider
Tuin / Andere

Win deze handige pakketbus van eSafe

We bestellen met zijn allen meer en meer online. Heel wat grotere pakjes belanden op onze stoep, worden bij de buren geleverd of moeten op een later tijdstip ergens anders opgepikt worden. Handig zou zijn wanneer deze pakjes gewoon in je brievenbus zouden passen. Wel, dan hebben wij goed nieuws want Innovatief.be mag zo’n aluminium pakketbus wegschenken!

Leuke leveringen

De design pakketbus Bulkbox van eSafe is ideaal voor wie veel en grote postpakketten ontvangt. Aangezien deze los staat van de brievenbus kan ze overal in de voortuin of tegen de gevel geplaatst worden. Dit groot volume laat zelfs het gebruik van een frigobox voor levering van voeding toe. Maar ze is ook erg handig voor leveringen van kledij, schoenen, speelgoed, elektronica,…

Win deze handige eSafe Bulkbox pakketbus

Pak makkelijker

We kennen het allemaal. We verwachten een pakje en durven het huis niet te verlaten. Handig is deze Bulkbox dus zeker. Geen over en weer geloop meer naar het postkantoor en geen discussies met buren of werkgevers over de levering van je pakjes.

WIN WIN WIN

Wil jij kans maken op deze handige eSafe pakketbus? Innovatief.be schenkt één eSafe Bulkbox weg!

Maak kans door deel te nemen aan onze wedstrijd.

Het juiste antwoord op de wedstrijdvraag vind je hier.

Deelnameformulier

* verplicht veld
Opt-in *
 

Check na het klikken op 'Versturen' zeker je mailbox. Via ons mailbericht kan je je deelname bevestigen. Deelnemen kan tot en met 17 september 2018. Veel succes!