ng envie tile slider
Tuin / Andere

Niet zomaar kunstgras

Het hele jaar door genieten van een piekfijn onderhouden gazon? Zet dat maar uit het hoofd – tenzij je een tuinman aanwerft. Namgrass zorgt ervoor dat uw gazon altijd keurig in orde is ongeacht wat de kinderen, de huisdieren of het weer ook uitspoken. Handig als je op het onverwachts een tuinfeestje wil geven.

Het gepatenteerde ellipse-vormige systeem Green Envie bestaat uit een combinatie van nerven en vezels die ervoor zorgen dat het kunstgras een mat (minder reflectie van het licht), natuurlijk effect krijgt. De speciaal ontwikkelde, elastische vezels zorgen bovendien voor voldoende ondersteuning van de grasmat. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat het kunstgras terug mooi opveert na intensief gebruik.
Het unieke ‘Tuftlock’-systeem garandeert dat de vezels altijd mooi rechtop blijven staan, ongeacht de weersomstandigheden.

Met de luxueuze en zachte vezels van ‘Green Envie’ in symbiose met een frisgroene kleurtint creëert Namgrass de look van een perfect gemaaid gazon. Green Envie is ideaal voor een grote familietuin, een knappe grasstrook rond het zwembad of een trendy dakterras. Een gazon dat zich perfect leent voor spelende kinderen en bovendien geschikt is voor intensief gebruik.

Verkrijgbaar vanaf februari 2017.

Adviesverkoopprijs 30 euro/m² excl. btw.