campagnebeeld esafe slider
Tuin / Andere

Een brievenbus voor pakjes

Online shoppen wint steeds meer terrein. Geen wonder, want vanuit je luie zetel heb je toegang tot een haast eindeloos online winkelaanbod. Prijzen vergelijken was bovendien nog nooit zo gemakkelijk, … en op de koop toe wordt alles thuis geleverd.

Maar wat als er niemand thuis is wanneer een pakje geleverd wordt dat niet in de brievenbus past? Wat win je erbij als je een pakje - vaak tijdens de kantooruren -  toch nog moet ophalen op het postkantoor, in een afhaalpunt of locker in de buurt? Wie is er gebaat bij natgeregende of beschadigde pakjes op de deurmat? Of wat met pakjes die gewoon spoorloos blijken na aflevering?

Einde der discussies

Een eSafe pakketbrievenbus is in dat opzicht eigenlijk niet meer dan het logische sluitstuk bij online shoppen. Voor wie z’n pakjes gegarandeerd en zonder zorgen thuis geleverd wil krijgen, is het alvast de investering waard. Voortaan ontvang je jouw pakjes 24/7 thuis … zonder die te moeten opwachten, zonder nodeloze extra bezoekjes aan het postkantoor, de locker of het afhaalpunt en zonder discussies met buren, koerierdiensten of afzender over de aflevering.

De eSafe pakketbrievenbussen werden getest door bpost en zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren. De duurzame en roestvrije aluminium brievenbussen zijn afgewerkt met een kwalitatieve poederlak.  

Het aanbod

  • Fenix, de strakke pakketbrievenbus, verkrijgbaar in Small en Medium en uitgerust met een valklepsysteem.
  • Topak, ontworpen voor online shoppers die vaak grote pakketjes bestellen, maar in dezelfde bus toch hun brieven willen blijven ontvangen.
  • Shopperbox, niet uitgerust met een brievenbusdeel en valt daardoor niet onder de geldende postwetgeving die bepaalt waar een brievenbus moet hangen, hoe hoog en hoe toegankelijk die moet zijn.

De eSafe zal te ontdekken zijn op Batibouw.