Interieur / Raambekleding

Weer storende lichtinval

Storende lichtinval weren? Dat betekent helaas ook dat u vaak een groot deel van het natuurlijke licht buiten houdt. Serge Ferrari lost dat probleem op met Soltis88, een innovatieve binnenzonwering op basis van Précontraint-technologie.

Binnenzonwering is vooral bedoeld om hinderende lichtinval te weren. Ze is echter weinig efficiënt om warmte buiten te houden. Serge Ferrari bewijst met zijn nieuwe Soltis 88-screens dat niet langer waar is. De screens zijn vervaardigd uit hoogwaardig polyester met de innovatieve Précontraint-technologie. Uniek hieraan is dat het doek de warmte van de zoninstraling filtert, terwijl het daglicht gewoon binnenvalt. Ook het zicht naar buiten blijft behouden. Soltis 88 dankt die speciale eigenschappen aan de regelmatigheid en openingsfactor van het weefsel.
 

Sterke producteigenschappen

Het Précontraint-doek bestaat uit kabels van hoogwaardig polyester. Die worden tijdens het productieproces continu onder spanning gehouden. Zo krijgt het doek de bijzondere eigenschappen op het vlak van prestaties, levensduur en UV-bestendigheid. Soltis 88 is beschikbaar in 17 kleuren, is vlamvertragend en 100% recycleerbaar.