Interieur / Raambekleding

Vouwgordijnen uit geweven papier

Folds van JASNO zijn uniek ontworpen vouwgordijnen van geweven papier met houten latten. De Folds zijn nu ook in een volledig verduisterende variant verkrijgbaar. Deze black-out vouwgordijnen zijn ideaal voor de ramen in de slaapkamer.

Een JASNO fold is samen te stellen uit zes kleuren geweven papier en zes kleuren houten latten. De baleinen zijn zichtbaar via de houten latten, wat niet het geval is bij traditionele vouwgordijnen.
Het standaard lichtdoorschijnende vouwgordijn is ook in een verduisterende variant leverbaar: kies uit drie kleuren dim-out of black-out stoffen. Deze extra stof wordt aan de achterkant van het vouwgordijn bevestigd, waardoor de look van het strakke, eigentijdse ontwerpzichtbaar blijft.

De folds zijn niet het enige JASNO product van geweven papier. Ook de JASNO swings horen in dit rijtje thuis. Deze verticale lamellen, met een verrassend 3D effect, vormen samen met de JASNO folds een bijzonder fraaie combinatie in één ruimte.

De prijs voor een semi-transparant vouwgordijn bedraagt 260 euro bij een oppervlakte van 1m2, 360 euro voor een verduisterende variant.