grdpr105 slider
Interieur / Materialen

Deco HT-lakglas verhoogt productiviteit

Guardian Glass heeft een nieuw hardbaar lakglas voor decoratieve toepassingen voorgesteld voor omgevingen waar veiligheid een grote rol speelt of glas aan hoge temperaturen wordt blootgesteld. Guardian Deco HT™ is een loodvrij, hoogglans-lakglas gemaakt met behulp van een speciaal coatingsysteem dat een helder, uniform uiterlijk oplevert na de warmtebehandeling. Guardian Deco HT is beschikbaar in twee kleuren, zwart en wit.Guardian Deco HT is voor veel toepassingen thuis en op de werkplek geschikt: 

  • spatzones in keukens en badkamers
  • muurbekleding binnenshuis
  • werkbladen en schrijfborden
  • schermen en deuren
  • leuningen en balustrades

Deco HT bespaart tijd en inspanningen, en verhoogt de productiviteit: glasverwerkers hoeven niet langer verf en oplosmiddelen op te slaan of te wachten tot de lak droog is, ze hoeven alleen het reeds gecoate glas op maat te snijden en te harden.

Guardian Deco HT biedt een uitstekend alternatief voor met de rol gelakt glas, niet alleen wat betreft productiviteit, maar ook omdat het een hogere esthetische kwaliteit biedt. Door Guardian technologie toe te passen heeft Deco HT een egalere en meer consistente kleur, batch na batch.