Interieur / Materialen

Fris rendiermos aan je muren

Biofilisch design is een trend die langzaam maar zeker onze kantoren binnensluipt. Een erg dankbare tendens, want biofilisch design verwerkt de natuur en welzijn in onze omgeving. Buzzimood van Buzzispace is een knap voorbeeld van hoe natuur en een gezonde werkplaats hand in hand gaan. Perfect toepasbaar voor je thuiskantoor!

De Buzzimood bestaat uit losse geometrische panelen met rendiermos in. Je kunt de panelen combineren en zelf puzzelen hoe je maar wil. Maar de grote eyecatcher is natuurlijk het frisse rendiermos. Zoals vele andere creaties van Buzzispace heeft de Buzzimood een akoestische affiniteit. Het groene element absorbeert niet alleen geluid, het verbetert zoals andere planten de luchtkwaliteit in de ruimte. Van beestjes en ander ongedierte hoef je geen schrik te hebben, het mos is chemisch behandeld. Let enkel op de vochtigheid van de ruimte, die mag niet lager dan 30% zijn. Anders zal je het rendiermos als het ware zien krimpen.

Akoestich

Buzzispace staat al jaar en dag bekend voor geniale ideeën met een hoek af. Dat gecombineerd met zin en passie voor happy workspaces zorgt ervoor dat Buzzispace altijd één stap vooruitdenkt. Men was al even op zoek naar nieuwe akoestische materialen die een frisse aanvulling bieden op de werkvloer. Speurend naar innovatie, ging Buzzispace snuisteren in het hoge noorden, Scandinavië.

Daar kwam de designer in contact met rendiermos. Nu hebben wij een stukje Scandinavië aan de muur hangen. Buzzispace zou zichzelf niet zijn als alles niet met uiterste zorg en voorzichtigheid gebeurd, het mos werd dan ook duurzaam en exclusief geplukt, zonder schade aan de natuur.

Moodswings

Buzzimood is met zijn groen uiterlijk een levendig item die elk kantoor, wachtruimte, hotellobby een fris karakter geeft. Verwacht ook nieuwsgierige voorbijgangers die toch eens moeten voelen aan dat mos. Een opgewekt stuk met onmiddellijk effect op je persoonlijke en kantoor mood.