volk slider
Bouwen / Tips en advies

Win toegangskaarten voor Batibouw 2017

Van donderdag 16 tot en met zondag 26 februari worden weer heuse bouwplannen gesmeed op Batibouw. Een duizendtal exposanten uit de bouw-, renovatie- en woonsector vullen gedurende tien dagen de paleizen van Brussels Expo.

Innovatief.be schenkt vijf maal twee toegangskaarten. Stuur ons een mailtje met de reden waarom jij deze twee kaarten best kan gebruiken of welke jouw bouwplannen zijn. Graag ook je adresgegevens zodat we jouw kaarten kunnen toesturen als je bij de winnaars bent. De wedstrijd wordt afgesloten dinsdagochtend 14 februari om 9 uur.

Twaalfduizend professionals met kennis van zaken staan (ver)bouwers bij in hun vragen over vastgoed, bouwen, renoveren, interieur- en tuininrichting. Ook advocaten, banken en immokantoren tekenen present.

De bezoekers kunnen de nieuwste producten en diensten niet alleen zien, maar ook voelen, ruiken, horen en proeven. Test de stevigheid van een gipsmuur uit of de kracht van een douchestraal, raak gevelstenen aan en loop met blote over parket en laminaat. Naar Batibouw gaan wordt zo een echte beleving.


Naast deze hoeksteen introduceert Batibouw 2017 een aantal nieuwe thema’s:

Checklists

Om bouwers en verbouwers heel wat kopzorgen te besparen, kunnen ze vanaf nu hun bezoek vergemakkelijken met behulp van Checklists. Opgesteld door professionals en opgedeeld per sector, zijn ze een niet te missen leidraad om veilig en voorbereid van start te gaan met een bouw- of renovatieproject. Welke voorzieningen zijn er bijvoorbeeld nodig in een nieuwe keuken? En welke elektrische apparaten? Hoeveel stopcontacten worden er best voorzien? De Checklists helpen iedereen knopen door te hakken.

Good Deals – Good Investments

Investeren in onroerend goed blijft een aantrekkelijke en betrouwbare belegging met een interessant economisch rendement. BATIBOUW is dé plaats bij uitstek om zich onder te dompelen in de wereld van vastgoedinvesteringen, of het nu gaat om nieuwbouw- of renovatieprojecten, huizen, appartementen of woonkredieten. 

Good Tools – Good Professionals – Good Projects

In Paleis 9 staan gereedschappen in de kijker. Professionals krijgen de kans om in een beveiligde ruimte verschillende tools te ontdekken én te testen. Particulieren kunnen er tips krijgen en vinden er de nieuwste innovaties en producten op het vlak van gereedschappen en tools. Om de slaagkansen van een bouwproject te verhogen, is naast een goede samenwerking tussen architect, aannemer en bouwheer een andere driehoeksverhouding cruciaal, namelijk goed gereedschap – goede vakmannen – goed project.

Projecten tijdens BATIBOUW 2017

Garden Room

Bezoekers kunnen zich in en buiten Paleis 1 laten inspireren over de inrichting en afwerking van hun eigen tuin. Dit jaar ligt de focus op kindvriendelijke tuinen, stadstuinen, outdoor culinaire hoogstandjes en algemeen welzijn & beleving in het groen. 

Immovillage

Batibouw richt zich meer dan ooit op potentiële investeerders in onroerend goed en wijdt hier de volledige Astridhal aan. Want anno 2017 is investeren in vastgoed meer dan ooit interessant. De Immovillage brengt verschillende vastgoedsectoren samen en werpt een licht op de immomarkt voor zowel professionals als particulieren.

Light Avenue

Light Avenue vormt als wandelpad doorheen de Patio dat een prachtige verbinding tussen Paleis 8 en 9 en waar tal van verlichtingsmogelijkheden worden getoond. Mooie verlichting brengt tenslotte warmte in de woning en is essentieel voor de aankleding van het interieur.