bbb17 058 019 slider
Bouwen / Tips en advies

Win een exemplaar van Buitengewoon Belgisch bouwen

De nieuwe Buitengewoon Belgisch Bouwen 4 ligt nog niet erg lang op de boekenplank. De vierde ediite van de succesvolle reeks neemt je als weer mee op ontdekking doorheen tientallen recente woningen van Belgische architecten. Het boek vertelt het boeiende verhaal achter elk project, vanaf de keuzes die gemaakt worden tijdens de ontwerpfase tot de binnen- en buitenafwerking. Elke woning is geïllustreerd met prachtig beeldmateriaal en duidelijke grondplannen.

De samenstellers selecteerden met de grootste zorg de projecten uit meer dan driehonderd inzendingen, en ontdekten ook nu weer buitengewone realisaties van zowel aanstormende jonge talenten als gevestigde namen in de wereld van de Belgische architectuur. Elke woning is dan ook een bijzonder staaltje van architecturale vormgeving, interieurinrichting en integratie in de omgeving. De projecten zijn zonder uitzondering het resultaat van een geslaagde samenwerking tussen de ontwerpers en de opdrachtgevers. Ze bieden dus de ideale inspiratie aan elke lezer die als opdrachtgever of professional aan het begin staat van een nieuwbouw- of renovatieproject.

Het boek bevat projecten van onder meer architectenbureau’s Bart Coenen, Pascal François, AST77, DMOA en Klaararchitectuur.
Het boek met 468 pagina’s kost 49,99 euro en is te verkrijgen in de boekhandel of de website van Lannoo. 

WIN EEN EXEMPLAAR VAN BUITENGEWOON BEGISCH BOUWEN

Innovatief.be geeft drie exemplaren weg. Stuur ons een mail en vermeld waarom jij dit boek ter waarde van 49,99 euro de moeite waard om te krijgen vindt. Deelnemen kan tot en met donderdag 27 april. Vrijag 28 april maken we de drie winnaars op onze Facebookpagina bekend. Like onze pagina als je ons nog niet volgt.