Bouwen / Tips en advies

Optimaal wonen begint bij Bouwinnovatie

Eens het jaar weer goed op gang getrapt is, trekken we massaal naar Bouwinnovatie, dé Limburgse bouwbeurs in de Ethias Arena Hasselt. Van 19 januari t.e.m. 21 januari en van 26 t.e.m. 28 januari 2018 kunnen bouwers en verbouwers zich laten informeren en inspireren. Ook de bezoekerswedstrijd is de moeite. Er valt een gloednieuwe keuken te winnen!

Deze editie van Bouwinnovatie staat in het teken van optimaal wonen. En hierbij komen alle aspecten aan bod om je woning op een zo comfortabel mogelijke manier te beleven. Rode draad doorheen dit gebeuren: kwaliteit, duurzaamheid en comfort.

Optimaal bouwen is zo functioneel mogelijk bouwen, met het oog op het maximale comfort. Daarbij denken we op bouwtechnisch vlak aan flexibel bouwen met de meest ideale bouwtechniek, beste isolatiematerialen en meest energiezuinige systemen voor onder meer verwarming en ventilatie.

Plan je een nieuwbouwwoning? Dan pak je van bij begin alle mogelijkheden aan om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden of het comfort naar jouw wensen in te zetten.

Ook bij een renovatie loont het meer moeite om investeringen naar energiezuinigheid te volbrengen en zo optimaal in warmtecomfort en andere comfortswensen te voorzien.

Advies allerhande

Door de complexiteit van een renovatie en de investering die ermee gepaard gaat, doe je er goed aan om je te laten bijstaan door specialisten. Niet alleen kunnen ze je voorzien van bouwtechnisch advies of helpen bij de product- en materiaalkeuze, ze vertellen je ook meer over de beschikbare premies en subsidies.  Heb je vragen over gevelmaterialen, zonnepanelen of schrijnwerk, stel ze op Bouwinnovatie 2018.

Bezoekerswedstrijd 

Elk jaar organiseert Bouwinnovatie i.s.m. met vooraanstaande partners en mediapartner Het Belang van Limburg een geweldige bezoekerswedstrijd. Dit jaar valt er een gloednieuwe keuken van Ixina te winnen. Het wedstrijdformulier vind je aan de ingang of op stand 258 van Ixina. Vul het wedstrijdformulier in en deponeer het in één van de urnes op Bouwinnovatie.

Interessante infosessies

Zonwering, een zuivere lucht in huis, heerlijke warmte: ze dragen allemaal bij tot een aangename comfortbeleving van je woning. Enkele exposanten engageren zich om jou wegwijs te maken in bepaalde thema’s en bieden een infosessie of workshop aan.  Bekijk de kalender. De infossesies zijn gratis te volgen.

Bouwinnovatie loopt van 19 tot en met 21 januari en van 26 tot en met 28 januari in Ethias Arena Hasselt. Bestel je tickets online en bespaar 2 euro per ticket!

Win een gratis duoticket

Neem via de Facebookpagina deel aan onze wedstrijd, er vallen 10 duotickets te winnen! Veel succes!