slider
Bouwen / Energie

Meer stroom met glas-glas zonnepanelen

Glas-glas zonnepanelen zijn de nieuwe generatie zonnepanelen. De Solarwatt-panelen hebben een opbrengst die een kwart boven de industrienorm ligt. Ecocoon Solar biedt deze nieuwe maatstaf voor zonne-energie aan.

De glas-in-glas zonnepanelen van SolarWatt garanderen het hoogste rendement en lange levensduur. Solarwatt panelen leveren een opbrengst van 25 procent bovenop de industrienorm. Vocht, koude, hagel of andere weers- of milieuinvloeden kunnen het vermogen van de zonnepanelen sterk beïnvloeden. Deze panelen zijn daarboven ook nog beter bestand tegen alle belastingen van milieu en weer. Door het geanvanceerde ontwerp zijn de panelen ook nog een elegante toevoeging voor elke woning.

Ecocoon Solar biedt met Solarwatt een 33% langere levensduur en 30 jaar garantie op het product en vermogen.

De componenten van het glas-glas zonnepaneel:

 1. Anti-reflecterend solarglas vooraan
 2. Inbeddingslaag
 3. Hoogrendementscellen
 4. Inbeddingslaag
 5. Glas achter
 6. Aluminium frame

De troeven van de zonnepanelen:

 • De zonnepanelen zijn compatibel met alle gangbare montagesystemen
 • Het antireflecterend solarglas zorgt samen met de PID-vrije hoogrendementscellen voor excellent prestaties
 • Ze zijn de perfecte oplossing voor elk dak
 • Het gebruik van de tweede glasplaat zorgt voor een stabiliteit die met gebruikelijke glas-folie zonnepanelen niet wordt bereikt
 • De PID-( Potential Induced Degradion) vrije cellen zorgen ervoor dat het zonnepaneel bestand is tegen degradatie, één van de belangrijkste redenen voor de afname van de opbrengst

Benieuwd welke opbrengst de zonnepanelen jou kunnen opbrengen? Contacteer Ecocoon voor een gratis diagnose: 0800-20 870, vul het contactformulier in voor een afspraak of een offerte.