Bouwen / Tips en advies

Renovatiespecialist schenkt tickets voor BIS

Van 7 tot en met 15 oktober kan je terecht in Flanders Expo voor de 29ste editie van BIS. Op hét bouw- en inspiratiesalon doe je volop inspiratie op en bezorgen meer dan 400 exposanten je een volledig overzicht van wat de bouw- en renovatiesector te bieden heeft. Heb je renovatieplannen? Breng dan een bezoek aan Ecocoon/LAD, dé specialist in het vak rond isoleren, dakwerken, vocht/ventilatie en geveltechnieken.

Win een duoticket

Laat weten waarom en wanneer je BIS bezoekt. Ecocoon/LAD beloont je graag met een duo dagticket of nocturneticket (nocturne op 13 oktober). Registreer via het contactformulier. Je tickets worden bezorgd en je krijgt op hun stand (nr. 1105) een hapje en drankje, en een waardebon van 100 euro aangeboden.

Ecocons

De vakteams van Ecocoon/LAD zetten in op de meest geavanceerde oplossingen om oplossingen voor jouw bouwproject te bieden. Met de Ecocons® behaalde het bedrijf in 2012 als eerste Belgische aannemer een ATG-certificering behaalden voor de na-isolatie van spouwmuren.

Je kan terecht bij Ecocoon/LAD voor spouwmuurisolatie, het (her)aanleggen van een plat dak, de renovatie van een hellend dak. Heb je een totaalproject voor de boeg? Dan zet Ecocoon/LAD dit project voor jou in de steigers. Je zult tevreden zijn van het eindresultaat.

Ecocoon/LAD heet je van harte welkom op hun stand 1105. Hun specialisten geven je persoonlijk, objectief advies over renoveren en premies, en je krijgt een hapje en drankje aangeboden.
Bezoek de beursstand en keer huiswaarts met een waardebon van 100 euro. Wordt jouw project realiteit? Zet dan gerust deze bon in!

BIS-beurs praktisch

BIS-beurs vindt plaats van zaterdag 7 tot en met zondag 15 oktober in Flanders Expo, Gent.
De beurs is geopend op weekdagen van 13 t/m 18.30 uur, tijdens de weekends van 10 tot en met 18.30 uur. De nacht van BIS – met hapjes, drankjes en livemuziek –  vindt plaats op vrijdagavond 13 oktober van 18 tot 23 uur.

Je vindt Ecocoon/LAD terug op stand 1105. Zij verwelkomen je dagelijks met een hapje en drankje.