Thuis Best Woningbouw

Thuis Best Woningbouw is een onderdeel van de Marchetta Bouwgroep.
Als specialist in 'sleutel op de deur' woningen is Thuis best dé partner voor wie geen tijd heeft om het bouwproces zelf in handen te nemen. Bij ons kan je rekenen op een betaalbare prijs én een hoge kwaliteit.

Bijna-energieneutraal bouwen, pas voor 2021? Niet bij ons: wij bouwen nu al BEN én doen dit zonder ingrijpende meerkost. Ons geheim? We zetten standaard in op een luchtdichte en uitstekend geïsoleerde bouwschil. Daarmee is jouw woning vandaag al klaar voor de toekomst. Onze bouwadviseurs laten je graag kennis maken met ons lastenboek.  Je zal zeker overtuigd zijn van onze kwaliteit! 

Met meer dan 30 jaar ervaring en duizenden woningen als referentie blijft Thuis Best Woningbouw een echt familiebedrijf. Met Claudia, Cerina en Gianni staat intussen de tweede generatie aan het roer. Jouw garantie op een familiale en persoonlijke aanpak.

Laat je inspireren door de referenties op onze website en bezoek zeker onze kijkwoningen. Wil je een persoonlijk gesprek om je ideeën te overlopen? Contacteer ons via info@thuisbest.be of 089/84.98.92

Contacteer Thuis Best Woningbouw